Adele har en stor drøm, som ‘ville være fantastisk’ at få opfyldt. Den kendte sangerinde drømmer nemlig om at få flere børn.

Den verdenskendte sangerinde, der i øjeblikket er kærester med sportsagent Rich Paul, talte ud om sine drømme om at få flere børn i forbindelse med sin deltagelse i BBC-podcasten ‘Desert Island Discs’.

LÆS OGSÅ: Verdenskendt musiker faldt om på scenen

“Jeg vil bestemt gerne have et par børn mere,” sagde Adele til vært Lauren Laverne, efter at være blevet sprugt om, hvordan hun forestiller sig sit liv om 10 år.

“Det ville være fantastisk, hvis vi kunne. Hvis ikke, har jeg Angelo. Jeg vil bare gerne være glad,” sagde hun også.

Den i dag 34-årige Adele har en 9-årig søn ved navn Angelo, som hun deler med sin eksmand Simon Konecki. De to gik endegyldigt fra hinanden i april 2019.

Til trods for, at de to er gået fra hinanden, har Adele talt åbent om, at hun har et rigtig godt samarbejde med 48-årige Konecki. Faktisk har hun fortalt, at det har vist sig at være lettere, end hun selv havde regnet med.

“Det var aldrig rigtig vanskeligt, fordi vi er så gode venner. Over mit lig, at mit barn skal have en rodet skilsmisse i sit liv,” lød det fra Adele.

LÆS OGSÅ: Nicki Minaj langer ud efter Kanye West

“Der er ingen problemer, og der var ingen problemer, så jeg tror, det var nemmere at sikre, at det ikke skete. Jeg var velsignet med ham, og han er bare den bedste. Jeg har bestemt grebet det hele an med ynde, og jeg synes, det virkelig gav pote.”