Den kendte rapper A$AP Rocky kan se frem til at skulle en tur i retten. Han står nemlig overfor at blive sagsøgt.

Et tidligere medlem af A$AP Rockys gruppe, A$AP, har valgt at sagsøge den verdenskendte rapper.

LÆS OGSÅ: Will Smith sammenlignes med morder

Han bliver sagsøgt for det skyderi, som angiveligt skulle have ført til, at han blev anholdt tilbage i april. Vedkommende, der sagsøger ham, hævder, at det er ham, der er offeret.

Det ser dog ud til, at han kan slippe for den hårdeste straf, da han bliver sagsøgt for overfald og vold mod Terell Ephron, som tidligere har været kendt under navnet A$AP Relli. Han bliver derfor ikke sagsøgt for drabsforsøg e.l.

Det amerikanske medie TMZ skriver, at Ephron hævder, at det omtalte skyderi fandt sted den 6. november i Hollywood. Her skuller Rocky have arrangeret et møde, der først førte til et skænderi og dernæst et skyderi.

Mediet har fået fingrene i en række dokumenter, der viser, at Ephron hævder, at Rocky trak en pistol, som han rettede mod ham og dernæst affyrede.

Han blev ikke direkte ramt, men blev dog ramt af kuglefragmenter. Han hævder, at dette ført til, at han fik skader på sin ene hånd, der resulterede i, at han havde brug for lægehjælp.

Efter sigende var det denne skudepisode, der medførte, at Rocky blev anholdt i lufthavnen i Los Angeles, hvor han blev sigtet for et overfald med dødbringende våben.

Det hævdes desuden, at en stor del af hændelsen skulle være blevet optaget på video, hvilket tidligere er blevet bekræftet af politiet.

LÆS OGSÅ: Olivia Newton-John vil blive begravet på særlig vis

Ephron sagsøger Rocky, da han vil have erstatning, da han følelsesmæssigt er så ramt af skyderiet, at han ikke kan passe sit arbejde.