Årets sjette liveshow inkluderer et stærkt tema.

Når de fire resterende håbefulde talenter træder ind på ‘X Factor’s scene denne langfredag, bliver det med hjertet på ærmet og sange, der spænder fra inderlig længsel til uforfalsket kærlighed.

Temaet for årets semifinale er “Hjerte rimer på smerte”, og både deltagere og dommere har dykket ned i kærlighedens musikalske arkiv for at finde de perfekte sange, der kan føre dem et skridt nærmere den eftertragtede finaleplads.

Her og Nu har nu løftet sløret for, hvad de håbefulde semifinalister sal synge:

Simon Kvamms ene deltager, Helene Frank og Selmani, står klar til at fortolke helholdsvis ‘Sådan nogen som os’ af Poul Krebs og ‘Termodragten’ af Mouritz/Hørslev Projektet. Samtidig skal Selmani skal kaste sig ud i ‘Du gør mig…’ af L.O.C. og ‘Regn’ af Østen.

LÆS OGSÅ: Sæt kryds i kalenderen: Snart vender DR-stjerne tilbage

LÆS OGSÅ: Niels Ellegaard taler ud om konens alvorlige sygdom: “Det føltes skamfuldt”

Oh Lands eneste tilbageværende deltager, Elva, forbereder sig på at bevæge publikum med ‘Svært at være fantastisk’ af Andreas Odbjerg feat. Emma Sehested Høeg, og den intense ‘Weak’ af Skunk Anansie.

Thomas Blachmans deltager, Cristian Oprea, bringer et internationalt touch til semifinalen med ‘Mystery of Love’ af Sufjan Stevens, og ‘This is what autumn feels like’ af JVKE.

Semifinalen i ‘X Factor’ byder på en aften, hvor musik møder emotion, og hvor talentfulde sangere får mulighed for at vise dybden af deres kunstneriske udtryk. Deltagerne er klar til at lægge deres sjæl i hver eneste tone og overbevise både dommere og seere om, at netop de fortjener en plads i den store finale.

Grib popcornene og forbered dig på en aften fyldt med musikalske højdepunkter, når ‘X Factor’ semifinalen ruller over skærmen kl. 20.00 på TV og TV 2 PLAY.