Om to uger skal du tænde for DR.

Sidst, han vendte skuden i retning af DR, var i 2013, men inden længe er det igen tid til, at Anders Aggers ansigt ruller over skærmen.

Det er nu bekræftet, at man snart vil kunne se en ny sæson af ‘Indefra med Anders Agger’, som har eksisteret, siden han vendte retur til DR i 2013. Denne gang bliver det med et etableret emne i ærmet, som han ønsker at rette fokus mod.

LÆS OGSÅ: TV 2-værten Cecilie Frøkjær sætter ord på kærligheden: Én detalje får folk til at løfte øjenbryn

LÆS OGSÅ: Niels Ellegaard taler ud om konens alvorlige sygdom: “Det føltes skamfuldt”

I denne omgang skal tv-værten nemlig dække unge med psykiske problemer, skriver B.T., som henviser til DR’s pressemeddelelse.

Emnet er da også uhyre aktuelt, da børn og unge ifølge Børns Vilkår mistrives som aldrig før, hvilket har bundet ud i, at Danmark har slået rekord i psykiatriske diagnoser til unge.

Programmet vil i den forbindelse blandt andet centrerer om opholdsstedet Holmstrupgård, som har haft Anders Agger forbi i tre måneder. Her møder han flere unge, der kæmper med psykiske problemer. 

Det gælder blandt andet den unge fyr Sebastian, der er plaget af stemmer i hovedet og vrangforestillinger, og Alvilda, der kæmper med adskillige diagnoser. 

Igennem sæsonens fire afsnit er Anders Agger med i de unges op- og nedture. Han bliver med DR’s egne ord vidne til, ‘hvor meget på kanten det hele er’. 

I løbet af programmets 11 sæsoner har Anders Agger blandt andet besøgt et kvindekrisecenter, et børnehospice og nogle indsatte i Vestre Fængsel. 

Og hvis man nu sidder og glæder sig til den kommende sæson, så er der endnu flere gode nyheder at hente. Alle afsnit af den nye sæson vil nemlig være tilgængelige på DR TV fra den 10. april.