Parrets beslutning får folk til at undre sig.

Man møder en person, bliver forelsket og så starter man et liv sammen, og gerne i samme hjem. 

Sådan er den normen, når det kommer til den rækkefølge, som de fleste mener, at man skal følge i et forhold. Derfor kan det også godt undre nogle, hvis et par vælger en helt anden vej end den traditionelle, og netop dette er noget, som TV 2-værten Cecilie Frøkjær kan skrive under på. 

Cecilie Frøkjær og hendes partner, journalisten og forfatteren Michael Robak har nemlig en anderledes tilgang til deres forhold. Efter 11 års forhold har de besluttet at bibeholde separate hjem, en beslutning der ifølge Cecilie Frøkjær har vakt undren, men som parret selv ser som en “super fed løsning.”

Det skriver BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Find fredagsslikket frem: ‘Disney Sjov’ vender tilbage

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny deler ud om sit flotte vægttab: “Jeg har satme spist mange…”

Cecilie Frøkjær, som er kendt for sin rolle som vært på diverse danske TV-programmer, herunder det populære ‘Go’morgen Danmark’, og Michael Robak, der også har en fortid som vært på samme show og nuværende redaktør på TV 2 News, finder glæde i deres uortodokse boligarrangement. “Vi har ingen planer om at bo sammen, for det er en løsning, vi er så glade for. Og vi glæder os sådan til at se hinanden, så der er kun fordele,” fortæller Cecilie til mediet. 

Cecilie Frøkjær, der er mor til to fra et tidligere ægteskab, og MIchael Robak, deler en forståelse for værdien af at bevare deres selvstændighed, samtidig med at de opretholder et stærkt og kærligt forhold.