15 kilo er allerede raslet af den folkekære musiker.

Den 58-årige Johnny Hansen er primært kendt for at være forsanger i det populære dansktopband Kandis.

Han har taget sit publikum med storm, ikke kun gennem sin musik, men også ved at gennemgå en bemærkelsesværdig livsstilsændring. 

Med et vægttab på 15 kilo har Johnny Hansen forladt sine tidligere vaner med burgere og bland-selv slik til fordel for en mere mådeholden og sundere tilværelse.

Det skriver SE & HØR.

LÆS OGSÅ: Tak for nu: Ikoner udebliver fra landsholdskampen mod Færøerne

LÆS OGSÅ: Kryber til korset: Derfor får Kevin Magnussen undskyldning fra teamchefen

Over for mediet forklarer forsangeren, at han har erstattet de mere fedtede festmåltider med noget, der nærmere minder om en kanins diæt:

“Jeg har satme spist mange gulerødder,” siger han og tilføjer, at han nu også finder salat og snack-gulerødder på tankstationer.

Johnny Hansens rejse mod et sundere liv begyndte efter årtier på landevejen. Her var den fysiske belastning af turnélivet begyndte at sætte sit præg på ham.

En nylig knæoperation har sat hans træningsrutine på pause, men han er fast besluttet på at genoptage sine gåture i Hurup, som spiller en vigtig rolle i hans vægttabsplan.

Med et mål om at tabe yderligere 10 kilo er Johnny Hansen ikke kun fokuseret på vægten, men også på de generelle sundhedsfordele, såsom forbedret energiniveau og lavere blodtryk.

Hans tilgang til mad er nu inspireret af sense-kuren, som prioriterer en balanceret fordeling af næringsstoffer og portionkontrol.

“Det handler om håndfulde,” forklarer han, idet han beskriver sin nye måde at spise på, som indebærer en håndfuld grøntsager, protein, kulhydrater og en lille smule fedt per måltid.

Den store transformation har ikke kun ændret Johnny Hansens fysiske udseende, men også hans oplevelse på scenen, hvor han nu kan klare en hel aften med kun én skjorte.

Tidligere måtte han skifte et par gange undervejs på grund af sved.