For nylig lød det, at 86-årige Woody Allen havde besluttet sig for, at han er færdig med at lave film, og i stedet vil skrive en roman.

Spanske La Vanguardia citerede for nylig Woody Allen for at have sagt, at han er færdig med at lave film. Han skulle også have sagt, at han i stedet vil fokusere på at skrive en roman.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp har fundet kærligheden

Det er blevet tolket som om, at den kendte filmskaber vil gå på pension, når han har bundet løkken på sin næste film, ‘Wasp 22’.

Nu viser det sig dog, at det ikke helt er det, der er hans plan. Woody Allen føler nemlig, at han er blevet misforstået, og at han ikke har planer om at gå på pension. Det skriver Sky News.

En talsmand for Woody Allen har meldt ud, at han aldrig har sagt, at han har i sinde at lade sig pensionere som filmskaber. Hertil lyder det, at han heller aldrig har sagt, at han har planer om at skrive en bog.

Ydermere oplyser talsmanden for den kendte filmskaber, at det hele bunder i en misforståelse.

Woody Allen skulle angiveligt have ment, at han er færdig med at lave film, som udkommer til streaming kort tid efter premieren. Han mener nemlig, at det er med til at ødelægge filmkulturen.

LÆS OGSÅ: Rita Ora afslører lykkelig nyhed

Ud fra dette må man derfor kunne tolke, at han fremadrettet vil fokusere på at skabe film, der er lavet til det store lærred.