Både under og efter retssagen mellem Johnny Depp og Amber Heard, har der været tvivl om førstnævntes kærlighedsliv. Nu er der nyt på denne front.

I lang tid gik der rygter om, at den kendte skuespiller skulle have indledt et forhold til sin advokat Camille Vasquez.

LÆS OGSÅ: Kendt filmskaber hylder Harry og Meghan

Hun arbejdede for ham på hans sag, da den famøse retssag mellem ham og hans ekskone Amber Heard kørte. Og i takt med, at retssagen skred frem, tog rygterne også til.

Nu skriver mediet US Weekly, at den 59-årige skuespiller rent faktisk dater sin advokat. Det er dog ikke den advokat, som mange havde regnet med, at det ville være.

Det er nemlig ikke advokaten Camille Vasquez, som han siges at date. Derimod er det advokaten Joelle Rich, som er den kendte skuespillers nye flamme.

Hun har også en fortid som advokat for Johnny Depp, som mange kender for hans rolle som Jack Sparrow i ‘Pirates of the Caribbean’. Hun repræsenterede ham nemlig i hans britiske injuriesag mod mediet The Sun.

“Deres kemi for er vild. Det er seriøst mellem dem. Det er den ægte vare,” fortæller en kilde tæt på parret til US Weekly.

LÆS OGSÅ: Rita Ora afslører lykkelig nyhed

Ifølge US Weekly var Joelle Rich gift, da hun mødte Johnny Depp, men på nuværende tidspunkt er hun midt i en skilsmisse fra sin mand, som hun har to børn med.