Hvis alt går vel, kan han score intet mindre end 25 millioner kroner.

Boligsalg kan være en lukrativ forretning.

Det kan den tidligere DR-boss og generaldirektør, Christian Sandø Nissen, måske erfare, hvis han opnår den forventede udbudspris for sin Østerbro-villa i København.

LÆS OGSÅ  Hugh Jackman laver uventet comeback

Det skriver Boliga.

Gigantisk boliggevinst
En potentiel boliggevinst på 25 millioner kroner venter for den tidligere generaldirektør i DR. Christian Sandø Nissen, også kendt som “Nissen”, har sat sin 10-værelses villa til salg i hjertet af København.

Villaen strækker sig over 270 kvadratmeter og kan blive din for intet mindre end 26.995.000 kroner.

Ifølge tinglysningen har DR-bossen ejet villaen siden 1986, hvor han købte den for 1.972.900 kroner. Derfor kan han realisere en fortjeneste på 25.022.100 kroner på boligsalget, hvis alt går som planlagt.

Se boligen her.

LÆS OGSÅ  'Badehotellet'-stjerne med vild afsløring: Blev hånet

Fyret fra DR
Christian Sandø Nissen har bestridt flere direktørposter, herunder på Nationalmuseet og Rigshospitalet. Han var især kendt for sine evner til at omstrukturere og professionalisere sine arbejdspladser.

Under hans ledelse som topchef hos DR fra 1994 til og med den 5. oktober 2004, blev DR 2 lanceret, sammen med flere radiokanaler, samt en ny hjemmeside – og der blev foretaget ændringer af hovedsæderne fra Radiohuset i København og TV-byen i Gladsaxe til at bygge DR Byen i Ørestaden i København.