Crystal Renay, der er kone til sangeren Ne-Yo, har delt en lang række afsløringer og personlige tanker på de sociale medier.

Noget tyder på, at Crystal Renay har fået nok. I hvert fald har hun valgt at dele ud af Ne-Yos beskidte vasketøj på det sociale medie Instagram.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski sender skjult sviner til ægtemanden

I et længere opslag skriver hun blandt andet, at hun føler, at deres otte år sammen har været fyldt med løgne og bedrag, fordi han har været hende utro med ‘talrige kvinder’.

“Otte år med løgne og bedrag. Otte år, hvor jeg uden at vide det har delt mit liv og min mand med talrige kvinder, som sælger deres krop til ham uden beskyttelse. Hver eneste af dem,” skriver hun blandt andet.

Hun skriver også, at hun er knust over det, og at hun ikke har lyst til at holde det for sig selv. Hun vil nemlig ikke lade som om, at der ikke er problemer i deres parforhold.

Parret har været sammen i otte år, men blev gift tilbage i 2016. Allerede ved brylluppet var Crystal Renay højgravid.

I sit opslag skriver hun, at hun har fået tre smukke børn ud af deres parforhold, men ellers har blot være spildte år og hjertesorg.

LÆS OGSÅ: Eksmand langer ud: Ikke overbevist om, at det holder

“Jeg har fået tre smukke børn ud af det her, men ikke noget andet ud over spildte år og hjertesorg. Jeg beder jer om at stoppe med at sende videoer og informationer til mig om, at han er mig utro, for hvad han gør, er ikke længere mit problem,” skriver hun.