Det er ikke alle, der mener, at der er gode fremtidsudsigter for Ben Affleck og Jennifer Lopez, der ellers ser ud til at have det fantastisk sammen.

Én af dem, der ikke har været bleg for at indrømme, at han har svært ved at tro på, at deres forhold vil holde, er Ojani Noa, der er eksmand til Jennifer Lopez.

LÆS OGSÅ: Depp springer ud som kunstner: Tjener stort millionbeløb

I et interview med Mail on Sunday har han udtalt, at han kun ønsker dem det bedste, men at han ikke føler sig overbevist om, at deres ægteskab kommer til at holde i længden.

“Jeg ønsker hende og Ben det bedste, men jeg er ikke overbevist om, at det vil holde,” lyder det fra Ojani Noa.

Herefter fortæller han, at Jennifer Lopez er en kvinde, der elsker at være forelsket, og at det er årsagen til, at hun har været forlovet seks gange.

“Jen elsker at være forelsket, men hun har været forlovet seks gange. Ben er hendes mand nummer fire. Jeg var hendes første ægtemand, og hun fortalte mig, at jeg var hendes livs kærlighed,” lyder det.

Han hævder også, at hun på deres bryllupsnat sagde, at de skulle være sammen for evigt. Sådan skulle det dog ikke gå, for blot et år senere blev de nemlig skilt.

Det er da heller ikke første gang, at Ben Affleck og Jennifer Lopez danner par. De har nemlig tidligere gjort det som ‘power-couple’.

LÆS OGSÅ: Jason Mamoa kolliderer med motorcykel

Første gang de dannede par, var for 20 år siden. Dengang kunne de dog ikke få deres forhold til at fungere, men sidste år fandt de igen sammen, hvilket har fået internettet til at gå amok.