Johnny Depp har flere gange bevist, at han er en mand med mange talenter. Det har han endnu engang slået fast, da han nu er sprunget ud som kunstner.

Og tilsyneladende er der rigtig mange, der mener, at det er noget, han er dygtig til. Han har nemlig fået en yderst succesfuld start på sit liv som kunstner.

LÆS OGSÅ: Nu joker Chris Rock om lussing fra Will Smith

Få timer efter at have sat sine første kunstværker til salg, kunne Johnny Depp melde udsolgt. Ikke nok med det, så kunne han også glæde sig over at have indkasseret 3,65 millioner dollars, hvilket svarer til ca. 26,6 millioner kroner.

Det skriver BBC.

Konkret var der tale om en serie med i alt 780 print, der havde titlen ‘Friends & Heroes’, som bestod af fire portrætter, der har inspireret Johnny Depp gennem hans karriere.

De fire portrætter er henholdsvis Keith Richards, Elizabeth Taylor, Bob Dylan samt Al Pacino.

Hvert af de mange portrætter, der er blevet solgt, blev solgt for et beløb, der svarer til omtrent 35.000 kroner. Ville man have et samlet sæt med alle fire portrætter, skulle man af med i omegnen af 131.500 kroner.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt køber villa for 294 millioner

Serien af kunstværker blev sat til salg torsdag. Det var dog ikke lang tid, de nåede at være til salg, for alle 780 stk. blev udsolgt få timer efter, at salget blev åbnet.