Chris Rock har kun udtalt sig om episoden med Will Smith i begrænset omfang. Men nu er han klar til at lave jokes med det.

Der var flere ting ved årets Oscar-uddeling, der var iøjnefaldende. Alligevel var der dog især én ting, der endte med at løbe med al opmærksomheden.

LÆS OGSÅ: Billions-skuespiller står frem med ny kvinde et år efter konens død

I forbindelse med showet lavede vært Chris Rock nemlig en joke om Jada Pinkett Smiths hår, hvilket fik Will Smith op i det røde felt.

Faktisk fik det den kendte skuespiller til at koge i et sådant omfang, at han midt under showet stak Chris Rock en lussing.

Det er ikke meget, Chris Rock har ønsket at udtale sig om den specielle episode, men nu tyder det på, at han har fået det bearbejdet. I hvert fald er han klar til at joke med det.

“Alle, der siger, at ord gør ondt, de er aldrig blevet slået i ansigtet,” lød det fra Chris Rock under et show med kollega Kevin Hart ifølge US Weekly.

Han slog dog også fast, at han ikke ser sig selv som et offer, og at han er kommet videre, siden det skete.

“Jeg er ikke et offer. Ja, det gjorde ondt. Men jeg rystede det lort af mig og gik på arbejde dagen efter,” fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Er gået fallit: Skuespiller har fået nyt job

Will Smith har sidenhen undskyldt for, hvordan han reagerede. Han er dog ikke blevet frataget den Oscar, han vandt på aftenen.