Damian Lewis, der blandt andet er kendt for sin rolle som Bobby Axelrod i Billions, er stået frem med en ny kvinde, efter han sidste år mistede sin kone.

Sidste år blev Damian Lewis ramt af stor sorg, da han mistede sin kone gennem 14 år. Den kendte skuespiller Helen McCrory gik nemlig bort i en alder af blot 52 år.

LÆS OGSÅ: Godfather-skuespiller død

Helen McCrory, som rigtig mange kendte for sine roller i hhv. Harry Potter og Peaky Blinders, blev ramt af kræft, hvilket hendes krop desværre ikke var i stand til at overvinde.

Nu ser det dog ud til, at den 51-årige Damian Lewis har fundet en ny kvinde at dele kærligheden med, efter han sidste år mistede sin kone.

På det seneste har flere medier nemlig skrevet, at han er begyndt at danne par med musiker Alison Mosshart, som blandt andet er kendt som forsanger i The Kills.

Både Daily Mail og People skriver, at parret flere gange i løbet af de seneste uger har stillet op til billeder sammen, hvis de har deltaget ved arrangementer eller begivenheder sammen.

Foto: Damian Lewis og Alison Mosshart / Getty Images

Det valgte de at gøre igen onsdag, hvorefter billeder af Alison Mosshart, der står med armen omkring Damian Lewis har spredt sig.

LÆS OGSÅ: Kanye West sagsøgt: Skylder millionbeløb

Derudover har Alison Mossharts mor også udtalt sig til Daily Mail. Hun bekræfter ikke forholdet direkte, men skriver dog, at de har mødt hinanden gennem fælles venner, og at hun ser frem til at møde den kendte skuespiller.