Kanye West er blevet sagsøgt, fordi han angiveligt skylder næsten tre milllioner kroner til en forretning, der udlejer modetøj.

Den amerikansk rapper har angiveligt lejet en masse tøj hos forretningen, som han aldrig har returneret. Ligeledes skulle han efter sigende også have undladt at betale for at leje tøjet.

LÆS OGSÅ: Godfather-skuespiller død

Det har ført til, at han nu er blevet sagsøgt af David Casavant Archive for 400.000 dollars, hvilket svarer til 2,9 millioner kroner. Forretningen hævder, at Kanye West skylder dem penge, efter at have lejet tøj i flere år, som ikke er blevet returneret.

Ifølge TMZ stoppede Ye angiveligt med at betale for at leje 13 ‘sjældne, værdsatte stykker tøj’ tilbage i 2020.

David Casavant Archive hævder at have lejet tøj til Kanye West siden 2014, og at dette er det første problem, de har haft med ham.

Angiveligt skulle han have lejet 49 stykker tøj i februar og marts i 2020, hvorefter han dog kun returnerede 36 af dem. I slutningen af oktober stoppede Kanye West med at betale den ugentlige leje for de sidste 13 stykker tøj.

Det lyder, at Kanye West har beholdt, men ikke betalt for tøj fra brands som Helmut Lang, Raf Simons og Ann Demeulemeester, herunder en parka, der koster intet mindre end 50.000 dollars.

LÆS OGSÅ: 13 år efter sin død: Pengene ruller ind hos Michael Jackson-boet

Nu kræves det, at han betaler 221.000 dollars i form af ubetalte lejeudgifter samt yderligere 195.000 dollars i erstatning for de 13 stykker tøj, der ikke er blevet returneret.