Til trods for, at det er 13 år siden, at Michael Jackson afgik ved døden, ruller pengene fortsat ind.

Michael Jackson har bevist, at hans musik kommer til at leve længe efter ham selv. Det er 13 år siden, at han gik bort, men de seneste tal viser, at boet efter popstjernen har tjent mere end 2,6 milliarder kroner om året.

LÆS OGSÅ: Elon Musk har fået børn med medarbejder

Bobestyrerne har afsløret, at Michael Jacksons forretninger fortsat kører rigtig godt, og at de har tjent i alt 14,5 milliarder kroner siden han gik bort. Det skriver den britiske avis Mirror.

Det betyder, at hans tre børn, Prince, Paris og Blanket, der så deres far kæmpe økonomisk, er stort set garanteret et liv som mangemillionærer.

Offentliggjorte dokumenter fra hans senest reviderede forretningsår viser, at der fortsat ruller penge ind i enorme mængder i boet efter den verdenskendte popstjerne.

Blandt andet er det blevet bekræftet, at Sony har købt Michael Jackson rettigheder til EMI-kataloget, som han ejede 10% af.

Det har krævet et stort beløb at købe sig til disse rettigheder for Sony, som har været nødt til at betale hele 2 milliarder kroner for dem. Hertil er der også blevet tjent næsten 520 millioner kroner yderligere i løbet af sidste år.

LÆS OGSÅ: Kendt fra Netflix-serie: Skal 12 år i fængsel

Nettoværdien af boet af Michael Jackson, som omfatter både ejendom, indestående og indtjening lyder på 6,4 milliarder kroner, hvilket er langt fra årene efter hans død, hvor boet var omtrent 3,6 milliarder kroner i gæld.