Hun var helt tæt på den 33-årige mand, der nu er tiltalt for drabet på Emilie Meng.

Den 10. juli 2016 forsvandt den 17-årige Emilie Meng efter en bytur med venner i Slagelse, Danmark. Hendes forsvinden udløste en af de mest omtalte eftersøgninger i nyere dansk kriminalhistorie. Emilie blev sidst set på Korsør Station tidligt om morgenen, hvor hun forlod sine venner for at tage hjem alene.

Først fem måneder senere, den 24. december 2016, blev hendes lig fundet i en søg ved Borup.

LÆS OGSÅ  Træder i store sko: Ny sætter ny "Nybygger"-vært ord på opgaven

Fundet af liget bekræftede, at Emilie Meng havde været udsat for en forbrydelse.

Men først sidste år, skete der et markant gennembrud i sagen. Her blev en dengang 32-årig mand nemlig sigtet for drab, frihedsberøvelse og voldtægt af Emilie Meng.

Det skete i forbindelse med en anden sag, hvor en blot 13-årig pige forsvandt på sin avisrute. 27 timer senere blev hun fundet – heldigvis i live – på den dengang 32-åriges bopæl.

Han er derfor også tiltalt for frihedsberøvelse, voldtægt og drabsforsøg af den 13-årige pige.

Derudover er han tiltalt for overfald af en 15-årig efterskoleelev.

I en ny dokumentar taler en tæt veninde til ‘Korsørmanden’ nu ud. For hvordan føles det, at have haft en ven, som nu er tiltalt i en af de mest omtalte drabssager i nyere tid?

LÆS OGSÅ  DR kryber til korset om Simon Spies-dokumentar: Vi har ingen beviser

Det får du svaret på i dokumentaren ‘Slog min ven Emilie Meng ihjel?’.

“Hvem er den mand, hun troede, hun kendte så godt? Det spørgsmål har fyldt alt for en tidligere veninde til den 33-årige, der er tiltalt for bortførsel, voldtægt og drabet på Emilie Meng. For første gang fortæller hun, hvordan det er at have været helt tæt på den tiltalte,” skriver TV 2 om dokumentaren, som du kan se på TV 2 i aften kl. 20.50 eller på TV 2 Play.