Det er få danskere, der ikke ved hvem Nik & Jay er – og som ikke kan synge med på mindst ét hit fra den populære duo.

Hvis du bliver bedt om at nævne den bedste danske popduo, så er det svært at komme udenom Nik & Jay.

Gennem en årrække har de spillet sig i danskernes hjerter med utallige hits.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-ikon i babylykke: Velkommen til verden, prinsesse

Og det kan i den grad også mærkes i pengepungen hos den ikoniske popduo, der har god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne efter deres nye regnskab har set dagens lys.

I 2023 slog Nik & Jay alle tidligere rekorder med et overskud på hele 10,7 millioner kroner fra deres selskab HND.

Det er bemærkelsesværdigt, da det er over ni millioner kroner mere end året før, og nærmere ti gange større end normalt for duoens virksomhed. Men hvorfor denne økonomiske succes netop i år? Det forbliver et åbent spørgsmål, da ledelsen af HND har valgt at holde kortene tæt til kroppen uden yderligere kommentarer.

Det skriver Finans.dk.

Nik og Jay har ikke blot oplevet et finansielt opsving, men også en fornyet popularitet på musikscenen. De afholdte fire udsolgte koncerter i Royal Arena og det har uden tvivl har bidraget til deres økonomiske succes. Deres evne til at tiltrække store publikummer, kombineret med vellykkede musikudgivelser, har cementeret deres sted i dansk popmusik.

LÆS OGSÅ  Prins Harry håndterer rygter

Men det stopper ikke her.

Interessen for Nik & Jay blev også illustreret ved deres aktive deltagelse på festivaler over hele landet, og det har muligvis også spillet en rolle i deres økonomiske resultater.

Ikke desto mindre endte den samlede bruttofortjeneste for HND på over 20 millioner kroner i 2023, og firmaets egenkapital er nu over 13 millioner kroner. De tre ansatte i firmaet har også haft et lukrativt år, med lønninger der samlet overstiger 6,2 millioner kroner.