Den garvede værtindes vej til succesen var ikke nem – langt fra.

Christiane Schaumburg-Müller har virkelig nået fra A til B i løbet af karrieren.

Før hun var et af de mest velkendte ansigter på landsdækkende TV, og indtog værtsroller på programmer som ‘Vild med dans’ og Zulu Kvæg-ræs’, så gjorde hun sig prangende som danser i diverse musikvideoer, og som skuespiller i hitserier som ‘2900 Happiness’ og ‘Live fra Bremen’.

Det er nok også de færreste der kan huske hendes tid bag mikrofonen i 2008, hvor den 41-årige skønhed var fast inventar som morgenvært på radiostationen ‘The Voice’.

Men selvom jobbet viste sig at være et springbræt for den fremtidige værtinde, så ser hun ikke tilbage med nostalgi i øjnene, når tankerne falder tilbage på morgenjobbet – tværtimod.

Det skriver BILLED-BLADET.

– Da jeg var morgenvært på The Voice, der skulle vi hver dag komme med en personlig historie om noget, der var sket. Det var så ikke i løbet af ugen, men i løbet af dagen. Jeg kan huske, at jeg var utrolig presset over, at mit liv skulle være så spændende, fortæller Christiane i hendes egen podcast “Hverdag”, hvor hun selv beskriver hendes egen hverdag dengang som værende temmelig kedelig.

– Jeg kunne være til min mormors fødselsdag og næsten håbe på, at der var nogle af gæsterne, der tabte gebisset i suppen, uddyber hun i programmet, og fortæller hvordan de daglige historier fra privaten var skyld i daglig præstationsangst.

Heldigvis er hun blevet mere bekvemt i hendes nyere stillinger, der blandt andet inkluderer skuespillerinde, værtinde, iværksætter og modedesigner.

Du kan lytte til podcasten ‘Hverdag’ på podcasttjenesten Podimo.