69-årige Chuck Lorre, der er manden bag hitserie som ‘The Big Bang Theory’ og ‘Two and a Half Men’, skal skilles.

Manuskriptforfatter og skaber af både ‘The Big Bang Theory’ og ‘Two and a Half Men’, har søgt om skilsmisse fra sin tredje kone, Arielle Lorre.

LÆS OGSÅ: Kovending i Ricky Martins incest-sag

Den 69-årige Lorre har besluttet, at der er tid til, at han og Arielle Lorre går hver til sit efter tre års ægteskab. Det skriver medierne TMZ og Variety.

Parret blev gift tilbage i oktober 2018. ifølge retdokumenter, som TMZ har fået fat i, hævder Lorre, at parret besluttede sig for at gå hver til sit allerede i maj i år.

Som årsag for, hvorfor de havde truffet denne beslutning, er der i disse dokumenter blevet angivet, at der har været uforenelige uoverensstemmelser i ægteskabet.

“Det er med gensidig hensyntagen og respekt, at vi har besluttet at skilles,” lyder det fra parret i en udtalelse til Variety.

“Vores plan er at bevæge os fremad i forskellige retninger, men med stor kærlighed, beundring og taknemmelighed for den tid, vi delte. Vi beder jer respektere vores privatliv i denne svære tid. Tak for jeres støtte.”

LÆS OGSÅ: Selena Gomez’ bedstemor afslører hemmeligt brud

Ifølge Variety har parret i forbindelse med deres ægteskab skrevet under på en ægtepagt om særeje. Dog fremgår det af dokumenterne, at Chuck Lorre har indvilliget i at betale ægtefællebidrag samt advokatsalærer.