Ricky Martin er blevet anklaget for incest af sin nevø. Nu er der dog sket noget af en kovending, som har ført til, at hele sagen er blevet droppet.

Ricky Martin har haft et par hektiske uger, efter at være blevet anklaget for incest af sin nevø. Nu kan han dog endelig ånde lettet op.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian vil have fængslet rapstjerne løsladt

Hans nevø påstod, at de to havde haft et seksuelt forhold, og at han endda også skulle have udsat ham for fysiske og psykiske angreb. Det førte til, at Ricky Martin fik et polititilhold mod sin nevø.

Flere gange har den 50-årige popstjerne dog gjort det klart, at der ikke er hold i anklagerne. Hertil har han fået støtte fra familiemedlemmer, som har udtalt, at nevøen døjer med psykiske problemer.

Hvis det var endt med, at Ricky Martin var blevet kendt skyldig i anklagerne, stod han til at få op mod 50 år bag tremmer i Puerto Rico.

Som der er givet udtryk for før, så kan den 50-årige popstjerne dog ånde lettet op. Der er nemlig absolut ingen risiko for, at han kommer til at tilbringe tid bag tremmer.

LÆS OGSÅ: Efter Top Gun-succes: Tom Cruise vil købe millionvilla i London

Det skyldes, at hans nevø nu har få trukket sagen tilbage, hvilket blev accepteret af retten. Det skriver det amerikanske medie TMZ.