Tom Cruise har haft stor succes med sin seneste film, ‘Top Gun: Maverick’, og er nu klar til at spendere nogle af de tjente penge.

Den 60-årige skuespiller, der før har boet i et luksuriøst hotelværelse i London, har i sinde at købe sig en mere permanent bolig i den britiske hovedstad.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Ricky Martin på incest-beskyldninger

Ifølge Page Six har ‘Top Gun’-stjernen nemlig sat jagten ind på en bolig i det populære og famøse Kensington-område, der ligger i nærheden af Kensington Palace.

“Han er klar til at bruge omtrent 10 millioner dollars (72 millioner kroner). Dette vil være et nyt sted og fungere mere som en primær bolig,” lyder det fra en kilde, som Page Six har talt med.

Kensington er et område i London, der byder på mange kendisser, hvilket bl.a. omfatter Virgin-rigmand Richard Branson, designer Stella McCartney, Robbie Williams og Rowan Atkinson.

Området er også hjemsted for det eksklusive Kensington Palace Gardens, der er blevet kendt som ‘Billionaires Row’. Området er kendt for sin høje sikkerhed og at være hjemsted for milliardærer som Roman Abramovich og Len Blavatnik.

Boligerne i dette område kan dog ikke fås til det budget, som Tom Cruise har at gøre godt med, da de gennemsnitligt koster 35 millioner dollars (254 millioner kroner).

LÆS OGSÅ: Stjerne overrasker: Er blevet hemmeligt gift

En kilde har fortalt Daily Mail, at Cruise er ‘forelsket i alt ved Storbritannien. Hans datter bor her, han nyder en god ‘cuppa’, og han elsker det faktum, at han kan være sig selv. Det vigtigste er, at han har fået en ordentlig omgangskreds. Han er det lykkeligste, jeg nogensinde har set ham’.