Den verdensberømte popstjerne er af sin egen nevø blevet beskyldt for incest. Nu reagerer sangeren på de voldsomme anklager.

En 21-årig nevø til Ricky Martin har anklaget ham for incest. Hertil har han også hævdet, at de to har dannet par i syv måneder.

LÆS OGSÅ: Stjerne overrasker: Er blevet hemmeligt gift

I anklagen lyder det også, at Ricky Martin i disse syv måneder skulle have udsat ham for både psykiske og fysiske angreb, herunder incest.

Nu lyder det dog, at Ricky Martin er klar til at tale sin sag. Han nægter nemlig, at der skulle være hold i én eneste af de anklager, der er blevet fremsat mod ham.

Af samme grund har han ifølge TMZ også i sinde at vidne virtuelt ved et retsmøde, der kommer til at foregå i Puerto Rico torsdag.

Det amerikanske medie mener at vide, at Ricky Martin har i sinde at tale direkte til dommeren. Her vil han gøre det klart, at han aldrig har haft et romantisk eller seksuelt forhold til sin nevø.

Ligeledes har han også planer om at fortælle dommeren, at der ikke er hold i sin nevøs anklager om, at han skulle have både stalket og chikaneret ham.

LÆS OGSÅ: Jason Derulo køber millionvilla til ekskæreste

Ender det med at vise sig, at der er hold i anklagerne om incest, risikerer Ricky Martin at skulle tilbringe op mod 50 år bag tremmer.