Jason Derulo har tilsyneladende besluttet sig for, at han ville forkæle sin ekskæreste. Han har nemlig købt en milliondyr villa til hende.

Jason Derulo og Jena Frumes er ikke længere kærester, men deler en søn, hvorfor de naturligvis fortsat har noget med hinanden at gøre.

LÆS OGSÅ: Nu bekræfter Kendall Jenner og Devin Booker

De bor dog ikke sammen, og lever derfor deres liv i forskellige hjem. Og for Jena Frumes’ vedkommende bliver det nu iet helt nyt hjem, som hendes ekskæreste har købt til hende. Det skriver TMZ.

Derulo, der har haft stor succes i de seneste år, har nemlig brugt hele 26 millioner kroner på at købe en villa på intet mindre end 464 m2 – og det var ikke til ham selv.

Derimod mener TMZ at vide, at huset er blevet købt med henblik på, at Jena og deres fælles søn, Jason King, kan bo der. Og de kommer næppe til at mangle plads i det store palæ.

Villaen indeholder ikke blot fem soveværelser, men også 5 badeværelset samt en stor pool med indbygget spa og vandfald. Derudover indeholder huset også en biograf og en grillplads.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp spottet med mystisk kvinde: Nu er hendes identitet afsløret

Jason Derulo købte den dyre villa tilbage i marts, efter at have oplevet, at hans karriere pludselig tog fart igen, hvilket især skyldtes, at han opnåede stor popularitet på TikTok.