Selena Gomez har tilsyneladende været i et hemmeligt forhold. Det har hendes bedstemor afsløret. Og hun har også afsløret, at det er slut.

Selena Gomez’ hemmelige forhold, som tilsyneladende også er afsluttet, blev afsløret, da hun filmede en makeup-guide, som hun har delt på det sociale medie TikTok.

LÆS OGSÅ: Jason Derulo køber millionvilla til ekskæreste

I videoen, hvor Selena Gomez, der står bag brandet Rare Beauty, er hun i færd med at bruge en lipliner, da hendes bedstemor pludselig spørger hende: ‘Hvordan gjorde du det forbi med den der fyr?’.

Gomez, der for nylig fyldte 30 år, frøs og gik nærmest i panik, da hun blev stillet spørgsmålet, inden hun tøvende svarede: ‘Øh… Jeg fortæller dig om det om et øjeblik’.

Det skriver det amerikanske medie Page Six.

Den kendte skuespiller og sangerinde har tydeligvis et ønske om, at detaljerne omkring forholdet og det efterfølgende brud ikke havner på nettet.

Derfor valgte hun også at afslutte videoen, inden hun fortalte sin bedstemor om det. Da hun stoppede med at optage, kan man se, at hun griner lidt nervøst.

Det har naturligvis ført til, at en lang række af hendes fans, har efterspurgt mere information om forholdet i kommentarfeltet.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian vil have fængslet rapstjerne løsladt

Meget ser dog ud til, at de ikke skal forvente, at det er noget, de ender med at få svar på. Indtil videre har hun nemlig ikke svaret på én eneste af disse kommentarer.