Det var for tændt mikrofon, at TV 2-værten kunne viderebringe den store nyhed.

Rigtig mange danskere så med, da ‘X Factor’ tidligere på året løb af stablen. Programmet var der ikke så meget nyt i, men i år var det for første gang med Maria Fantino som vært.

I et varmt og festligt øjeblik under optagelsen af deres ugentlige podcast, “Fantino & Bonde”, delte Maria Fantino en spændende personlig nyhed med sin medvært og ven gennem mange år, Christian Bonde.

Den kendte ‘X Factor’-værtinde afslørede, at hun skal giftes. Denne nyhed blev delt i et lille klip fra podcasten, som parret lagde op på Instagram fredag morgen.

“Inden jeg tager afsted, har jeg lige noget, jeg skal huske at sige. En god nyhed. Jeg skal giftes,” sagde en smilende Fantino, mens hun viste sin forlovelsesring frem til Bonde, der reagerede med overraskelse og glæde. “Nej, er det rigtigt?”, hvortil Fantino svarede entusiastisk, “Jaer!” efterfulgt af et stort kram.

Den glædelige begivenhed er kulminationen på et tiår langt forhold til Emil Charlie Hansen, hvem Maria nu ser frem til at binde sig til i ægteskab.

LÆS OGSÅ  Frederik Haun og Morten Kjelgaard åbner op om svær kamp

Deres relation har været en stabil grundpille i Fantinos liv, parallelt med hendes professionelle succeser.

Fantino, 29 år, har haft en meteorisk karriere inden for medie- og underholdningsbranchen. Hun blev oprindeligt kendt som vært på P3’s ‘Curlingklubben’, hvor hun arbejdede sammen med Christian Bonde.

Da DR besluttede at gå nye veje med programmet, flyttede Fantino og Bonde deres velkendte dynamik til Podimo, hvor de genoptog deres partnerskab under det nye navn “Fantino & Bonde”.

LÆS OGSÅ  Av av av: Derfor må Silas Holst have klap for øjet

Samtidig har Maria også cementeret sin plads som en populær tv-værtinde på ‘X Factor’. Efter en succesfuld debut som vært på talentkonkurrencen, er det for nylig blevet bekræftet, at hun vender tilbage til skærmen for anden sæson i træk, når ‘X Factor’ ruller over de danske tv-skærme i 2025.

Den glædelige privatnyhed og den professionelle anerkendelse understreger et år med store højdepunkter for Fantino, som både på det personlige og professionelle plan ser ud til at have vinden i sejlene.