“Disco Tango”-sangeren kan snart opleves på det store lærred – og gæt hvem der skal spille ham

I 2025 får danske biografgængere en billet til en tidsmaskine, der transporterer dem tilbage til glitter og diskokugler i en ny spillefilm om den legendariske sanger og personlighed, Tommy Seebach.

“UNDER STJERNERNE PÅ HIMLEN” er en hyldest til en af dansk popkulturs ikoner og forventes at danse ind på det store lærred i februar 2025.

SF Studios har netop afsløret, at komikeren og multitalentet Anders Matthesen vil stå i front som den ikoniske “Disco Tango”-hitmager.

Det skriver Se og Hør.

Det bliver en film, der ikke blot fejrer Tommy Seebachs storslåede øjeblikke på scenen, men også kaster lys på den komplekse familiehistorie bag musikikonet.

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Instruktør Kasper Gaardsøe udtaler, at Anders Matthesen er det perfekte match for at formidle Tommy Seebachs unikke energi og følsomhed.

“UNDER STJERNERNE PÅ HIMLEN” skildrer ikke kun de gyldne øjeblikke, men kaster et ærligt blik på Seebachs personlige udfordringer, herunder hans kamp mod misbrug. Filmen udforsker temaer som håb, kærlighed og det uendelige ønske om at erobre hjerterne.

Historien skildrer en presset mand, der mister sig selv i forsøget på at imødekomme både egne og andres forventninger.

I en sjælden alliance mellem biografens magi og virkelighedens dybder har hele Seebach-familien givet deres velsignelse til projektet og ser frem til premieren.

Filmen lover en ærlig og rørende beretning om Tommy Seebachs liv og kampen for at balancere mellem stjernestatus og familieliv.