Det var langt fra en nem tid.

Lige nu kan danskerne følge med i Sofie og Lissas rejse mod kærligheden hver tirsdag, onsdag og torsdag, når de to kvinder er hovedpersonerne i det populære TV2-program ‘Bachelorette’. 

På skærmen ses Sofie som et smilende og glædesfuldt menneske med et stort overskud, men sådan har hovedpersonen ikke altid følt sig. 

I en ærlig samtale med TV 2 Echo afslører den 27-årige studerende nemlig, at hun har fået diagnosticeret ADD, hvilket skete, da hun var 19 år gammel.

LÆS OGSÅ  'The Kardashians'-stjerne afslører: Har fået fjernet tumor

Sofie Martinusen, som er kendt fra den populære tv-serie “Bachelorette,” har åbnet op om en vigtig del af sit liv, som seerne måske ikke er klar over. Diagnosen ADD, som står for Attention Deficit Disorder, indebærer udfordringer med opmærksomhed og koncentration.

Sofie Martinusen afslører, at hun ofte følte sig forkert, og at hun var sikker på, at noget ikke var, som det skulle være inde i hendes hoved. TV 2-stjernen delte også med mediet, at hun ofte som yngre fortalte sin mor, at hun frygtede, at hun ville dø på grund af en lidelse i hovedet, som lægen ikke havde opdaget. 

Men den dag hun fik diagnosen, var det som om, at alt pludselig gav mening for hende: “Det var en kæmpe lettelse. Efter så mange år, hvor jeg troede, at det bare var mig, der var dum og uduelig,”fortæller hun til TV 2 Echo.

LÆS OGSÅ  Landmand søger kærlighed: Her er de seks nye landmænd

Men trods alt, formåede Bachelorette-stjernen at få vendt sin diagnose til en fordel, som hun især netop gør gavn af i datingprogrammet. 

Sofie Martinusen håber, at hendes åbenhed omkring ADD kan hjælpe andre i lignende situationer med at forstå, at de ikke er alene, og at der er en forklaring på de udfordringer, de måtte stå overfor.