Robert Hansen skal for retten i morgen, hvor han er tiltalt for to tilfælde af simpel vold og ét tilfælde af grov vold mod ekskæresten Nynne Larsen.

Robert Hansen er tiltalt for vold mod ekskæresten Nynne Larsen. Det skriver SE&HØR, som har aktindsigt i sagen.

Skuespilleren skal for Retten på Frederiksberg, hvor han er tiltalt for to tilfælde af simpel vold og ét tilfælde af grov vold mod sin tidligere kæreste Nynne Larsen. Retssagen starter i morgen, tirsdag den 21. februar, klokken 9.30, og den fortsætter onsdag, hvor der forventes at falde dom ved middagstid.

Her er de tre tiltaler

Det fremgår af anklageskriftet, at ‘Kærlighed ved første hik’-stjernen angiveligt begik det første forhold den 16. september 2020 i sit hjem på Frederiksberg, hvor han skulle have slået offeret adskillige gange i hovedet med en knytnæve.

Andet forhold, som er tiltalen for grov vold, skulle også være foregået på Robert Hansens adresse, og her skulle han angiveligt 5. marts 2021 have brugt en guitar til at tæske sit offer flere steder på kroppen og i ansigtet, hvilket resulterede i, at guitaren gik i stykker.

Tredje voldsepisode, som Robert Hansen er tiltalt for, skal være sket i den spanske by Fuengirola den 15. juli 2021. Her skulle han angiveligt have slået sit offer flere gange i ansigtet med en knytnæve samt have sparket hende i ribbenen.

Robert Hansen har tidligere udtalt sig om en voldsepisode mellem ham og Nynne Larsen under en ferie, men han mener, at parret var oppe at slås.

Har hyret kendis-advokat

Robert Hansen har hyret kendis-advokaten Erbil Kaya til at kæmpe sin sag i retten.

Strafferammen for grov vold går helt op til 6 års fængsel.

Det er ikke helt uvant for 42-årige Robert Hansen at sidde på anklagebænken i en straffesag.

Han er nemlig tidligere blevet dømt for hærværk og besiddelse af kokain.

Robert Hansen danner i dag par med Julie Starris. Der har tidligere floreret rygter om, at han har slået hende, men det har han afvist kraftigt, og at dømme på deres Instagram-profiler har parret det godt.