Nu vender Sommerdahl snart tilbage på skærmen og det bliver med nye – men kendte ansigter.

Snart får fans af TV 2 Charlie-serien “Sommerdahl” muligheden for at dykke ned i nye eventyr med Dan Sommerdahl og hans kolleger, når serien vender tilbage med en ny sæson. Dan Sommerdahl, spillet af Peter Mygind, er fortsat en nøglefigur i drabsafdelingen i Helsingør, hvor han står over for nye udfordringer og komplekse mordgåder.

Læs også: Kilder afslører: Det er Harry og Meghan uenige om

Selvom præcise detaljer om seriens plot endnu ikke er frigivet af TV 2, blev der i en pressemeddelelse sidste måned afsløret en smule om seriens indhold. Blandt andet vil Dan Sommerdahl kæmpe for at redde sin elskede, Josefine, portrætteret af Maibritt Saerens, hvilket bringer ham i en prekær situation.

I den nye sæson vil seerne også genkende flere velkendte ansigter fra tidligere sæsoner, samt blive introduceret for nye karakterer. Blandt de nye tilføjelser er Troels Lyby, der spiller Nick Jansen, lederen af narkoafdelingen.

Læs også: Det var prinsesse Dianas: Nu kommer det på auktion

Troels Lyby er kendt fra en lang række danske film, herunder blandt andet ‘Klassefesten’. Privat danner han par med Cecilie Stenspil, som vi kender fra ‘Badehotellet’, hvor hun spiller Helene.

Forventningen til den femte sæson af ‘Sommerdahl’ har været stor, men nu er ventetiden næsten ovre. TV 2 har bekræftet, at serien vil have premiere søndag den 5. maj, og vil være tilgængelig på TV 2 Play og TV 2 Charlie.

Udover Peter Mygind i hovedrollen vil den kommende sæson også byde på André Babikian som Flemming Torp og Lise Baastrup som politiassistenten Nadia, der alle bidrager til at løse de gåder, som serien præsenterer. Fans kan se frem til endnu en sæson fyldt med spænding og drama.