Mens Harry gerne vil have at hele familien rejser til England, er Meghan langt mere tilbageholdende.

Meghan Markle er tøvende med at følge sin mand, Prins Harry, tilbage til England på grund af bekymringer for sin egen og sine børns sikkerhed.

Prins Harry, har de seneste år haft et anspændt forhold til den britiske kongefamilie efter flere kontroversielle hændelser og offentlige udtalelser.

Det skriver blandt andet mediet Mirror og altomkungligt.se.

Læs også: TV 2 bekræfter dejligt nyt: ‘Badehotellet’ er alligevel ikke helt slut

På trods af dette har han vist sin respekt ved nyligt at kontakte sin bror, Prins William, og dennes hustru, Prinsesse Kate, som for nylig er blevet diagnosticeret med kræft. Det er ligeledes blevet kendt, at deres far, Kong Charles på 75 år, også lider af en alvorlig sygdom.

Den 10. maj, når Invictus Games fejrer sit 10-års jubilæum, har Prins Harry planer om at vende tilbage til England for at forsøge at løse de familiemæssige konflikter.

Meghan havde oprindeligt planlagt at ledsage ham, men har ifølge The Mirror nu besluttet sig for ikke at tage med. “Meghan ønsker ikke længere at rejse til Storbritannien med børnene. Hun føler sig ikke sikker. Det kan betyde, at familien enten rejser med øget sikkerhed, eller at Harry rejser alene,” udtaler en kilde.

Læs også: Kort efter sin død: Søren Pape Poulsen er aktuel i ny podcast

Prins Harry har bedt sin hustru og børn om at komme med til England. Men Meghan, som ikke er populær i Storbritannien, er ikke begejstret for forslaget.

Harry skulle angiveligt have sagt, at han ikke ønsker at rejse alene til England. Han ønsker, at hele familien jævnligt skal besøge Storbritannien for at genoprette forbindelserne. Men ifølge kilden er vanskeliggør de mange tidligere konflikter arbejdet med at genoperette forholdet.