Draco Malfoy og Harry Potter er ikke ligefrem bedste venner. For ed to skuespillere bag de karakterne, forholder det sig dog anderledes.

Tom Felton, der spillede rollen som Draco Malfoy i alle Harry Potter-film, har åbnet op omkring sit forhold til Daniel Radcliffe, der havde rollen som Harry Potter.

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne afslører: Endte i alkoholmisbrug

I denne forbindelse har han afsløret, at han har en ‘enorm mængde respekt for ham’.

“Jeg elsker manden meget højt. Jeg ser ham ikke så meget, som jeg gerne ville – det er faktisk det samme for de fleste af os. Men jeg betragter ham bestemt som min bror,” sagde han i et interview med CBS News’ Anthony Mason.

Man må forvente, at Daniel og Tom skabte uendelige minder, da de optog de succesfulde film sammen. Men ifølge Tom lærte han også meget om skuespil af Daniel i deres tid sammen på settet.

“Daniel bringer en vis energi til ethvert rum, han er i, men det var vigtigt for mig, når jeg ser tilbage, hvor vigtigt hans entusiasme og hans eventuelle professionalisme løber ned gennem rækkerne,” sagde Tom Felton.

LÆS OGSÅ: Dommen er faldet: Kevin Spaceys sag om seksuelt misbrug afgjort

“Han kunne meget nemt have sløset en masse af de år, og det forekom mig, på settet med ham, at han altid var klar til at bringe så meget, som han kunne til bordet, og at han altid var samarbejdsvillig.”