Ved en domstol i New York har Kevin Spacey været anklaget for at have krænket skuespillet Anthony Rapp seksuelt. Nu er sagen blevet afgjort.

Sent torsdag aften dansk tid valgte en domstol i New York at afvise sagen mod skuespiller Kevin Spacey.

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne afslører: Endte i alkoholmisbrug

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Juryen meddelte, at anklageren ikke har formået at fremlægge beviser for anklagerne om, at Spacey skulle have befamlet Rapp. Det skulle angiveligt være sket ved en fest, da Rapp var 14 år.

Som følge af dette, er sagen nu blevt afvist af en dommer.

Anthony Rapp forklarede i retten, at ‘House of Cards’-skuespilleren skulle have lagt sig oven på ham samt presset sit skridt ind mod ham. Overgrebet skulle have fundet sted i 1986.

Den i dag 63-årige Kevin Spacey har under hele processen afvist, at der skulle være hold i anklagerne fra Rapp.

Retssagen har haft en varighed på tre uger, og har kørt ved Manhattans føderale domstol. Til trods for dette, skulle juryens medlemmer kun bruge to timer på at blive enige om en afgørelse.

Rapp har desuden krævet en erstatning på 40 millioner dollars, hvilket svarer til omtrent 304 millioner danske kroner. Da han har tabt sagen, får han ingen erstatning.

Det er dog ikke blot Rapp, der har anklaget ham for seksuelt misbrug. Intet mindre end 20 mænd har anklaget ham for det, men Spacey har afvist dem alle.

LÆS OGSÅ: Komiker Andy Dick anholdt: Blev taget på fersk gerning

Han er derfor heller ikke færdig med at deltage i retssager. Næste år skal han nemlig i retten i London, hvor han er anklaget for at stå bag fem seksuelle forbrydelser i perioden fra 2005 til 2013.