Han er en af de største TikTok-stjerne i verden – og nu drømmer han om at arbejde sammen med den udskældte skuespiller Will Smith.

Khaby Lame, der for ganske nylig fik væltet Charli D’Amelio af tronen som den TikTok-stjerne i verden, der har flest følgere på platformen, har sagt, at en karriere indenfor skuespil er hans ultimative drøm.

LÆS OGSÅ: Trods sejr over Amber Heard: Nu skal Johnny Depp betale

Ikke nok med det, så har han ifølge TMZ også forklaret, at han har en helt særlig drøm om at komme til at arbejde sammen med Will Smith i fremtiden.

Hans manager har desuden forklaret, at han har i sinde at udnytte sin stjernestatus fra TikTok til at få sit store gennembrud i Hollywood – og han vil gøre det med stor inspiration fra Will Smith.

Khaby Lame fortæller også, at ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ var en tidlig inspiration for ham, hvorfor han mener, at det vil fuldende noget for ham, hvis han kan få lov til at arbejde sammen med Will Smith.

Han siger desuden, at han stadig respekterer Will Smith som skuespiller, til trods for hans lussing til Chris Rock tidligere på året.

Hertil tilføjer han, at folk fortjener en ny chance, og hvis Will ønsker at gøre comeback, ville Khaby være beæret over at være en del af det.

LÆS OGSÅ: Fængsel er ikke eneste straf for R. Kelly

Khaby har fået over 145 millioner følgere på TikTok, og har passeret alle andre skabere på platformen, på trods af, at han ikke taler i sine videoer. Han forklarede, at det at forblive tavs faktisk har spillet en stor rolle i hans succes.