Til trods for, at Johnny Depp vandt over Amber Heard, er han nu blevet dømt til at skulle betale en stor regning.

En del af grunden til, at Amber Heard endte med at tabe sagen mod Johnny Depp er, at hun har løjet om, at hun har doneret halvdelen af sit skilsmisseforlig til ACLU (American Civil Liberties Union).

LÆS OGSÅ: Fængsel er ikke eneste straf for R. Kelly

Dette blev brugt i forbindelsen med sagen, og nu har en dommer tilkendt ACLU en betaling på hele 38.000 dollars – og det er ikke Amber Heard, der skal betale regningen. Det skriver TMZ.

Johnny Depps hold af advokater bad om en lang række dokumenter fra ACLU, der havde til formål at bevise, at Amber Heard aldrig overført de penge, hun havde lovet at donere.

Ifølge ACLU førte dette til, at de skulle producere og levere intet mindre end 1900 dokumenter, hvilket naturligvis har taget en del tid.

Organisationen bad derfor en dommer om at beordre Johnny Depp til at betale hele 86.000 dollars for den tid og de udgifter, der har været forbundet med at producere disse dokumenter.

Johnny Depps advokater sagde dog, at dette beløb var både ‘eksorbitant og urimeligt’, hvilket dommeren var enig i, hvorfor beløbet i stedet blev reduceret til 38.000 dollars.

LÆS OGSÅ: Lamar Odom sender seriøs stikpille til Khloé Kardashian

På trods af, at det var Amber Heard, der endte med at tabe sagen, er det dog alligevel Johnny Depp, der hænger på regningen fra ACLU, som svarer til over 270.000 kroner.