Skuespilleren, der som barn blev kendt for sin rolle i tv-serien ‘Eight Is Enough’, er gået bort i en alder af 54 år.

Skuespiller Adam Rich, der havde roller i flere tv-serier som barn, er død. Han blev 54 år.

LÆS OGSÅ: Robbie Williams afslører: Datter ramt af lidelse

Det skriver det amerikanske medie TMZ, der har fået hans dødsfald bekræftet af et familiemedlem.

Det familiemedlem, der har bekræftet, at han er gået bort, har dog ikke ønsket at kommentere, hvad den tidligere barnestjerne er død af.

Man ved derfor ikke, hvad der har kostet ham livet i en alder af kun 54 år. Ifølge kilder fra det lokale politi, blev han lørdag fundet død i sit hjem, og det mistænkes ikke, at der ligger en forbrydelse bag.

Adam Rich blev kendt som barn, da han fik en rolle i den populære tv-serie ‘Eight Is Enough’, der løb over skærmen i 112 episoder fordelt på fem sæsoner.

Rich havde landet en af tv-seriens hovedroller, da han spillede Bradford-familiens yngste søn.

Derudover har han også haft en række større og mindre roller i andre tv-serier, hvilket omfatter både ‘St. Eksewhere’, ‘Small Wonder’ og ‘Baywatch’.

Rich har igennem årene levet et hårdt liv, hvor han har kæmpet meget med narkomisbrug. Det startede allerede i en alder af 14 år, hvor den tidligere skuespiller begyndte at ryge hash.

Hans narkomisbrug ledte ham også ud i kriminalitet, hvilket blandt andet medførte, at han i 1991 blev anholdt, fordi han havde smadret en rude til et apotek, hvor han ville stjæle stoffer.

I 2002 var han også i problemer med ordensmagten, da han her blev anholdt for at køre bil i påvirket tilstand.

LÆS OGSÅ: Video går viralt: Rapper smider fans telefon i vandet

Det medførte, at han blev pålagt at gå i afvænning, men han havde svært ved at gennemføre det. Tre gange måtte den tidligere skuespiller forsøge at gennemføre forløbet, inden han kom helt igennem.