The Weeknd er indehaver af op til flere rekorder – og nu har han netop tilegnet sig endnu en imponerende rekord.

Der er en god chance for, at du har lyttet eller danset til den populære sang ‘Blinding Lights’, som canadiske The Weeknd står bag.

LÆS OGSÅ: Video går viralt: Rapper smider fans telefon i vandet

Sangen, der blev udgivet i 2019, har nemlig i flere året været en af de mest spillede sange i store dele af verden.

Det er dog ikke blot radiokanaler mv., der har været glæde for at afspille sangen. Det samme gør sig gældende for de mange brugere på Spotify.

Ifølge musikmediet Mne.com har den faktisk været så populær, at den nu kan bryste sig af at være den mest afspillede sang på hele platformen.

Det betyder, at det ikke længere er Ed Sheeran, der kan bryste sig af at være indehaver af den mest streamede sang på Spotify. Det har han ellers været i et stykke tid med hittet ‘Shape of You’.

The Weeknd, hvis borgerlige navn er Abel Tesfaye, sidder nu på denne rekord med ‘Blinding Lights’, som er inspireret af ‘Take On Me’. I skrivende stund er det populære hit blevet streamet 3,3 milliarder gange på Spotify.

På trods af, at han er blevet vippet af pinden, som indehaver af den mest streamede sang på Shopify, kan Ed Sheeran glæde sig over, at det kun er ‘Shape of You’ og ‘Blinding Lights’, der har fået mere end tre milliarder streams.

I forvejen har ‘Blinding Lights’ sat flere rekorder. Bl.a. er den blevet kåret som den største single på Billboard Hot 100, hvilket skete i slutningen af 2021. Her havde den nemlig været på listen i over 100 uger.

LÆS OGSÅ: Harrison Ford afslører: Derfor gør jeg det

Hertil har den også sat rekord for flest uger i top-5 (43), flest uger i top-10 (57) samt flest uger i top-40 (86).