Sylvester Stallone og hans kone, Jennifer Flavin, har fundet sammen igen. Det sker blot en måned efter, at der blev søgt om skilsmisse.

For omtrent en måned siden, valgte den tidligere model Jennifer Flavin at søge om skilsmisse fra sin mand, skuespiller og filmskaber Sylvester Stallone.

LÆS OGSÅ: Oscar-vindende skuespiller død

Nu lyder det dog, at de har fået talt om tingene, og at de har fundet sammen igen. Derfor er der ikke længere planer om, at parret skal skilles.

Det skriver det amerikanske medie Page Six, der har fået dette bekræftet af en talsmand for Sylvester Stallone.

“De besluttede at mødes derhjemme, hvor de talte og var i stand til at finde en løsning på deres forskelligheder. De er begge meget glade,” lyder det fra hans talsmand.

Page Six har dertil også fået bekræftet, at der er blevet indgivet et nyt dokument, som har til formål at sætte en stopper for deres skilsmisse.

Af dette dokument fremgår det, at det er blevet indgivet, da parret har fundet sammen igen, og derfor også har fået talt om tingene.

Den 76-årige Sylvester Stallone delte for nylig en række billeder af ham og den 54-årige Jennifer Flavin, hvilket angiveligt skulle være en antydning af, at de har fundet sammen på ny.

LÆS OGSÅ: ‘Riverdale’-skuespiller idømt fængsel på livstid

Rocky-stjernen og Flavin har været gift i 25 år, og har sammen fået tre døtre: Sophia, 26, Sistine, 24, og Scarlet, 20.