Den 24-årige skuespiller Ryan Grantham skal potentielt tilbringe resten af sit liv bag tremmer, efter at være blevet dømt skyldig i drabet af sin egen mor.

Skuespilleren, der primært er kendt for sin rolle som Jeffery Augustine i den populære serie ‘Riverdale’, kommer derfor potentielt ikke til at nyde friheden igen.

LÆS OGSÅ: Woody Allen slår fast: Har aldrig sagt det

I Canadas højesteret i British Columbia blev han onsdag idømt livsvarigt fængsel. Det er en straf, han er blevet idømt for at dræbe sin egen mor.

Ifølge TMZ har han erklæret sig skyldig, men han har dog kun erklæret sig skyldig i uagtsom manddrab. Dette erklærede han sig skyldig i for seks måneder siden, men drabet på hans mor, Barbara Waite, fandt sted i 2020.

Sagen var relativt medgørlig for anklagerne, da den 24-årige skuespiller faktisk havde optaget sin egen tilståelse, efter at have udført den forfærdelige gerning.

I den video, han har optaget efterfølgende, fortæller han ikke blot, at han har drabt sin mor. Han fortæller også, at det skete ved, at han skød i hende baghovedet. Dette formåede han at gøre, da han sneg sig ind bag hende, mens hun spillede klaver.

På trods af, at han kun havde erklæret sig skyldig i uagtsomt manddrab, mente retten, at den mest passende straf ville være fængsel på livstid.

LÆS OGSÅ: Kendt filmskaber hylder Harry og Meghan

Når du er blevet idømt fængsel på livstid i Canada, betyder det ikke, at du skal sidde bag tremmer resten af livet. Det betyder dog, at du ikke har mulighed for at søge om prøveløsladelse de første 14 år.