Den Oscar-vindende skuespiller, der blandt andet har spillet overfor Jack Nicholson, er afgået ved døden.

Louise Fletcher, der især er kent for sin rolle som Nurse Ratched i den kendte film ‘Gøgereden’, hvor hun spillede overfor Jack Nicholson, er død.

LÆS OGSÅ: ‘Riverdale’-skuespiller idømt fængsel på livstid

Den kendte skuespiller, der vandt en Oscar for sin rolle i førnævnte film, der på engelske hedder ‘One Flew Over The Cuckoo’s Nest’, er blev 88 år gammel.

Det skriver flere udenlandske medier, herunder Sky News.

Dødsfaldet er desuden blevet bekræftet af Louise Fletchers agent. I denne forbindelse har hendes agent også fortalt, at hun gik bort i sit hjem i Frankrig.

Hun blev især kendt, da hun var med til at sætte helt nye standarder for kvindelige skurke i film. Det gjorde hun i ‘Gøgereden’ fra 1975, hvor hun spillede rollen som ondskabsfuld sygeplejerske.

Det var ikke blot en rolle, der gjorde, at hun blev kendt. Det var også en rolle, der endte med at sikre hende en Oscar for bedste kvindelige skuespiller. Dertil vandt hun også både BAFTA- og Golden Globe-statuetter.

LÆS OGSÅ: Woody Allen slår fast: Har aldrig sagt det

Hun har været gift med agenten Jerry Bick, der gik bort tilbage i 2004. Parret blev dog skilt allerede i 1977. Ved sin død efterlader hun sig sine to sønner, John Dashiell Bick og Andrew Wilson Bick.