Anne Heches ekskæreste, James Tupper, fortsætter med at kæmpe for, at hans søn får, hvad han har ret til.

Retsdokumenter afslører, at James Tupper, der har den 13-årige Atlas Tupper med den afdøde skuespiller, har stillet sig imod, at Heches ældste søn, Homer Laffoon, bliver administrator af boet efter Heche. Det skriver Page Six.

LÆS OGSÅ: Skuespiller Leslie Jordan død i voldsom bilulykke

James hævder, at Laffoon har ‘brudt flere løfter’ til sin halvbror, da han bl.a. ikke har givet ham ‘inventarlister og billeder af personlige ejendele’, som den 20-årige hævder fortsat er i Heches lejlighed.

Desuden lyder det fra 57-årige James, at Laffoon ‘har handlet fjendtligt over for Atlas’, siden skifteretten begyndte at behandle sagen, og at han ‘har nægtet at kommunikere med ham eller hans repræsentanter’.

Han insisterer på, at hans søn ‘ikke har tillid til Laffoons evne til at opfylde sine forpligtelser over for Atlas’. Hertil påpeger han, at Laffoon for nylig bad retten om visse beføjelser, som hans titel som særlig administrator tilsyneladende allerede giver ham.

James hævdede endvidere, at den førnævnte anmodning ‘understreger Laffoons mangel på kompetence og hans manglende evne til at vedligeholde ejendomsaktiver’. Ikke nok, så anklager han Laffoon for ‘ødsel og unødvendig rettergang’.

James har bedt retten om at tvinge Laffoon til at give Atlas den ønskede inventarliste, før han udvidede sin autoritet, ‘så det kan afgøres, om Laffoon faktisk beskytter alle [Heches] personlige ejendele i fremtiden, og konflikter kan minimeres’.

Ydermere har han anmodet om, at obligationen sættes til 2 millioner dollars i stedet for de 800.000 dollars, som Laffoon har bedt om, da der ‘ingen bevis for sådanne oplysninger er blevet leveret til retten, James eller Atlas med hensyn til, hvad der retfærdiggør’ sidstnævnte beløb.

James og Homer – som Heche delte med eksmanden Coleman Laffoon – har været i en juridisk kamp om kontrollen over boet såvel som om titlen som værge for Atlas, siden hendes død i august.

LÆS OGSÅ: Matthew Perry afslører: Så meget kostede det at blive ædru

James blev tidligere på måneden nægtet værgemål for sin egen søn.