Skuespiller Leslie Jordan er afgået ved døden i en bilulykke mandag morgen i Los Angeles.

Den kendt skuespiller og komiker Leslie Jordan afgik ved døden mandag morgen. Angiveligt skete det i forbindelse med en bilulykke.

LÆS OGSÅ: Matthew Perry afslører: Så meget kostede det at blive ædru

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Mediet har af kilder i politiet i Los Angeles fået bekræftet, at den 67-årige Leslie Jordan mandag morgen lokal tid kom kørende i sin BMW på en vej i Hollywood.

På et tidspunkt mister han herredømmet over sin bil, hvorefter han kører frontalt ind i en bygning. Ifølge TMZ formodes det, at den kendte skuespiller blev ramt af en form for slagtilfælde, hvilket forårsagede den voldsomme ulykke.

Flere medier har rapporteret, at den 67-årige Jordan er afgået ved døden. Blandt andet har Page Six rapporteret om dødsfaldet, og de har af hans manager fået bekræftet, at det er sandt.

I løbet af sin karriere nåede den 67-årige Leslie Jordan at spille med i en lang række film og tv-serier. Faktisk har han ifølge IMDB haft roller i mere end 130 film og tv-serier.

De fleste kender ham dog for rollen som Beverley Leslie i tv-serien ‘Will & Grace’. Hertil er han også kendt for sin rolle i hitserien ‘American Horror Story’.

Under pandemien fik han desuden skabt fornyet berømmelse, hvilket han brugte de sociale medier til.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski taler ud efter utroskab

Her begyndte han nemlig at dele en række sjove videoer, der medførte, at antallet af følgere på de sociale medier steg eksplosivt. Faktisk kastede det mere end fem millioner nye følger af sig.