I sin bog har Matthew Perry afsløret, at han i mange år har kæmpet med alkoholisme. Nu åbner han op om, hvor meget, det har kostet at blive ædru.

I sin bog ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’ er Matthew Perry kommet med en lang række afsløringer. Blandt andet har han afsløret, at han kun var ædru i én ud af 10 sæsoner af ‘Friends’.

LÆS OGSÅ: Nu er ‘Harry Potter’-stjernes dødsårsag afsløret

Hertil har han også afsløret, at han forsøgte sig med afvænning intet mindre end 15 gange. Det var dog først til sidst, at det lykkedes for ham at slippe ud af sit misbrug.

I et interview med New York Times har han nu valgt at tale ud om, hvor meget, det har kostet ham at blive sit misbrug kvit.

I det store interview fortæller han, at han estimerer, at han har brugt omkring ni millioner dollars på at slippe af med sit misbrug. Det er svarende til omtrent 68 millioner danske kroner.

Ikke nok med det, så afslører han også, at han begyndte at drikke i en alder af 14 år. Hertil har han også haft et misbrug af forskellige beroligende midler, hvilket omfatter både Vicodin, Xanax og OxyContin.

De mange penge er dog ikke kun gået til at lade sig indlægge på diverse afvænningsklinikker. Han har nemlig også brugt rigtig mange penge på hospitalsregninger, som han har fået på grund af skader, der var et resultat af hans druk.

LÆS OGSÅ: ‘Friends’-stjerne afslører: Blev afvist af medskuespiller

Blandt andet blev han som 49-årig ramt af tarmperforation. Det betyder, at hans tyktarm brast, hvilket var forårsaget af et overforbrug af opioider. Her lå han i koma i to uger, og måtte tilbringe i alt fem måneder på hospitalet.