Skuespiller Sydney Sweeney raser mod fans, som hun beskylder for at tage skærmbilleder af hendes nøgenscener i ‘Euphoria’ og tagge hendes familiemedlemmer.

Sydney Sweeney er bestemt ikke tilfreds med, at der er personer, der tager skærmbilleder af hendes nøgenscener i hitserien ‘Euphoria’, for derefter at tagge hendes familiemedlemmer, når de deler dem på nettet.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwin lægger sag an efter skudepisode

“Det nåede til det punkt, hvor de taggede min familie. Det har mine fætre og kusiner ikke brug for. Det er vildt ulækkert og uretfærdigt,” sagde hun til GQ i et nyt interview ifølge Page Six.

Sweeney – der spiller Cassie Howard i hitserien – sagde, at de mennesker, der sendte billederne til hendes familiemedlemmer, afspejler præcis den slags seksualisering, kvinder står over for, som HBO-serien repræsenterer.

“Du har en karakter, der gennemgår alt ved at være en seksualiseret person i skolen og derefter et publikum, der gør det samme,” sagde hun også.

Men den 25-årige skuespiller indrømmede også, at den mobning hun er genstand for på nettet, ikke vil forhindre hende i at fortsætte med at lave nøgenscener i sin karriere.

“Jeg synes, det er latterligt. Jeg er kunstner. Jeg spiller karakterer. Det giver mig lyst til at spille karakterer, der gør folk mere sure,” sagde hun.

Hun udtrykte også, hvordan hun har arbejdet hele sit liv for at få folk til at indse, at hun er mere end blot sin krop.

“Jeg havde bryster før andre piger, og jeg følte mig udstødt for det. Jeg var flov, og jeg ville aldrig klæde om i omklædningsrummet,” sagde hun.

LÆS OGSÅ: Hilary Duff raser over fremskyndet bog om Aaron Carter

“Jeg tror, jeg tog denne mærkelige persona til mig, på grund af min krop. Så jeg deltog i alle sportsgrene, og jeg studerede virkelig hårdt, og jeg gjorde alt, hvad folk ikke ville tro, jeg ville gøre, for at vise dem, at min krop ikke definerer, hvem jeg er.”