Skuespilleren er bestemt ikke glad for Tom Cruise, da han efter sigende bliver ved med at ødelægge deres optagelser.

Det er ikke alle, der har mulighed for at tage sin helikopter på arbejde. En af dem, der dog har denne mulighed, er skuespiller Tom Cruise.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt spottet med kendt skuespillers ekskone

At det gør sig gældende, er dog ikke ligefrem til glæde for alle. Blandt andet har det skabt stor frustration for tv-stjernen Jenny Agutter.

Hun og de øvrige medvirkende i serien ‘Call the Midwife’ er nemlig i gang med optagelserne til en kommende sæson. Disse optagelser foregår i Surrey i England, hvor den kendte skuespiller tilsyneladende bliver ved med at forstyrre.

Det har den 69-årige tv-stjerne afsløret i et interview med Mirror.

I interviewet har hun fortalt, at Tom Cruise flere gange har fløjet rundt i området i Surrey i sin helikopter. Det har medført, at de har været tvunget til at sætte deres optagelser på pause.

“Han ødelægger vores optagelser igen og igen, fordi han lander med sin helikopter, lige hvor vi optager,” sagde hun til Mirror, hvilket dog blev sagt med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Quentin Tarantino afslører: Derfor konfronterede jeg ikke Weinstein

New York Post skriver desuden, at der er god grund til Tom Cruise befinder sig i Surrey. Her er han nemlig i gang med optagelserne til filmen ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two’.