Simi Jan blev påvirket af sin medvirken i tv-programmet Forræder og tog imod den psykologhjælp, som TV 2 havde stillet til rådighed efter programmet.

Mange danskere har udviklet en stor kærlighed til TV2s TV-hit ‘Forræder’, som i øjeblikket ruller over skærmen med sin anden sæson.

Med populære navne som Lene Beier, Heino Hansen og Melissa Bentsen på deltagelisten er det heller ikke ukendte ansigter, der dyster om sejren.

Og deltagerne går da tydeligvis efter sejren, og det er noget, der kan påvirke psyken.

LÆS OGSÅ  De ældste børn vil ikke se ham: Nu åbner den dybt berørte Bubber op

Det fortæller TV 2-korrespondent Simi Jan ifølge Se og Hør til TV2, efter hun oplevede et følelsesmæssigt stormvejr efter sit exit i sidste uges afsnit.

Hun troede, hun kunne håndtere spillet, men hendes følelser løb af med hende. “Det sidste, jeg ser, er, at alle jubler og glæder sig over, at de endelig fik fundet en forræder. Det var faktisk hårdt, for man føler sig totalt ekskluderet af fællesskabet og føler, at de alle hader mig,” reflekterer hun over sin oplevelse.

Efter sin udstemning fik hun ikke mulighed for at tale med de andre spillere, men blev i stedet ført direkte til et kamera for at give sin reaktion. Her var hun frustreret over, at hendes medspiller Heino Hansen stemte imod hende.

Senere indså hun dog, at han havde taget den rigtige beslutning.

LÆS OGSÅ  Efter voldsom skade i 'Vild med dans': Özlem Cekic deler nyt

Produktionen tilbyder psykologhjælp til deltagerne, og Simi Jan modtog denne støtte, før hun rejste hjem til sin familie i Gentofte. Hun beskriver det som en surrealistisk oplevelse, hvor hendes mand forsøgte at minde hende om, at det kun var et spil.

Hun kunne ikke sove ordentligt den nat på grund af den intense oplevelse.

Simi Jan, som har rapporteret fra krigszoner uden at fælde en tåre, blev alligevel påvirket af spillets krav om at lyve over for dem, hun var tæt på.

Hun blev overrasket over, hvor meget hun blev opslugt af spillet og erkender: “Min hjerne troede, det var virkelighed.”