Den verdenskendte sanger har valgt at trække stikket på sin turné – i hvert fald for en stund. Han vil nemlig fokusere på sit mentale helbred.

Den 23-årige Shawn Mendes har forklaret, at han har ‘ramt et bristepunkt’, og at han har brug for tid væk fra rampelyset, hvor han kan hold en pause og nulstille.

LÆS OGSÅ: The Sopranos-skuespiller død

Hans verdensturné, der har fået navnet ‘Wonder: The World Tour’, fik sin start i Portland i sidste måned, og var planlagt til at vare frem til august 2023.

“Det knuser mit hjerte at skulle sige dette, men desværre bliver jeg nødt til at udsætte de næste tre ugers shows i Uncasville, CT indtil videre,” fortæller den canadiske sanger i et Instagram-opslag.

Sangeren afslører også, at han aldrig har haft nemt ved at tilbringe så meget tid væk fra sine kære. Ligeledes indrømmer han, at det ikke er anderledes denne gang.

“Jeg har turneret siden jeg var 15 år, og for at være ærlig har det altid været svært at være væk fra venner og familie,” skriver han.

“Efter et par år uden at turnere, var jeg klar til at kaste mig ud i det igen, men beslutningen var for tidlig, og desværre har stressen og presset indhentet mig, og jeg har ramt et bristepunkt.”

Mendes fortæller, at han talte med sit team og mentale sundhedsprofessionelle, der rådede ham til først og fremmest at tage sig tid til at passe på sig selv og sit mentale helbred.

LÆS OGSÅ: 13 år efter sin død: Pengene ruller ind hos Michael Jackson-boet

“Så snart der er flere opdateringer, lover jeg, at jeg vil fortælle jer om det. Jeg elsker jer,” tilføjer han.