Shailene Woodley har valgt at åbne op om sit brud med NFL-stjernen Aaron Rodgers, som hun siger har haft indflydelse på hendes arbejde.

I et nyt interview med magasinet Porter, har den kendte skuespiller udtalt sig om, hvordan hendes brud fra Aaron Rodgers påvirkede hendes arbejde med tv-serien ‘Three Women’.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skuespiller jubler: Nu er det officielt

“Det var hårdt at filme, fordi jeg gik gennem den mørkeste, sværeste tid i mit liv. Det var vinter i New York, og mit personlige liv var lort, så det føltes som en stor boble af smerte i otte måneder,” lød det fra hende.

Tidligt sidste år gik hun fra sin forlovede Aaron Rodgers, hvilket endte med at falde sammen med, at hun skulle optage til den nye tv-serie.

“Jeg var så taknemmelig for, at jeg i det mindste kunne gå på arbejde og græde og bearbejde mine følelser gennem min karakter,” sagde hun også.

“Jeg har altid elsket at blive ældre, men det er næsten, som om jeg mærker en udånding. Jeg har ventet så længe på at opleve at være ligeglad med, hvad andre mennesker synes om mig og mit liv og de valg, jeg træffer.”

Hun fortalte også, at hun er en meget privat person, og det gjorde hendes forhold med Rodgers svært, da han er et meget stort navn i USA.

LÆS OGSÅ: Priscilla Presley reagerer efter datterens død

“Jeg er en meget privat person, og det jeg fandt jeg ud af hver gang jeg postede noget, var, at jeg med det samme følte, at jeg delte for meget af, hvem jeg er med folk, jeg ikke nødvendigvis stolede på,” fortalte hun.