Selena Gomez har kastet sin kærlighed over en kendt DJ, efter hun tilbage i 2017 gik fra sangstjernen The Weeknd.

Sanger og skuespiller Selena Gomez har fundet sig en ny mand at kaste sin kærlighed over, da hun ifølge mediet US Weekly har fundet sammen med den kendte DJ Drew Taggart.

LÆS OGSÅ: Blev single for otte uger siden: Nu dater realitystjerne kendt rapper

Mediet skriver, at det endnu ikke er noget, der er blevet gjort officielt af parret, men derimod foregå det meget stille roligt for tiden, lyder det.

“De forsøger ikke at gemme deres forholde, ved at snige sig rundt i klubber, der kræver medlemskab,” lød det fra en kilde, som US Weekly har talt med.

Kildens sagde også, at det påståede par godt kan lide at ‘tage ud at bowle og tage i biografen sammen’, når de er på date. Hertil lyder det, at de har ‘haft rigtig meget sjov sammen’.

Den kilde, som US Weekly har været i dialog med, har tilføjet, at Gomez er ‘så kærlig’ med Taggart, som er den ene halvdel af The Chainsmokers, og at hun ‘har svært ved at holde fingrene fra ham’.

Det amerikanske medie Page Six skriver, at de har forsøgt at få en kommentar fra både Gomez og Taggart, men ingen af deres repræsentanter er vendt tilbage.

Inden Taggart angiveligt fandt sammen med Gomez, dannede han par med Eve Jobs, der er datter af den afdøde Apple-stifter Steve Jobs, som angiveligt har lukket sin profil på Instagram, efter rygterne om Gomez og Taggart er begyndt at florere.

Tidligere har han også dannet par med modellerne Haley Rowe, Meredith Mickelson og Chantel Jeffries. Han gik fra sidstnævnte i marts 2021, efter at have dannet par i omtrent et år.

LÆS OGSÅ: Efter hadefulde kommentarer: Nu reagerer Selena Gomez

Gomez har derimod været relativt stille omkring hendes dating- og kærlighedsliv, siden hun gik fra sin ekskæreste The Weeknd, hvis borgerlige navn er Abel Makkonen Tesfaye, hvilket hun gjorde tilbage i 2017.