På det seneste har der svirret rygter om, at countrysanger Billy Ray Cyrus er blevet forlovet. Nu er det blevet bekræftet.

Der gik ikke lang tid fra, at Billy Ray Cyrus gik fra sin kone gennem 28 år, Tish Cyrus, til han friede til en ny kvinde. Faktisk gik der ikke mere end fire måneder.

LÆS OGSÅ: ‘Modern Family’-stjerne afslører lykkelig nyhed

Det har den 61-årige sanger, der især er kendt for hittet ‘Achy Breaky Heart’, men også for at være far til Miley Cyrus, fortalt til amerikanske People Magazine. 

Den heldige kvinde, er en australsk sangerinde ved navn Firerose, som er en del yngre end Billy Ray Cyrus.

Hun er 35 år gammel, hvilket også vil sige, at hun er et år yngre end Billy Ray Cyrus’ ældste barn, datteren Brandi, der er 35 år gammel.

I et stykke tid har der floreret rygter om, at parret skulle være blevet forlovet. Hidtil har parret dog ikke selv kommenteret på det, men nu har de valgt at stå frem og bekræfte den glade nyhed.

I denne forbindelse har Firerose også forklaret, at det ikke var det mest romantiske frieri i verden, men det laver dog ikke om på, at hun besluttede sig for at sige ja.

“Billy kiggede på mig og sagde: ‘Vil du gifte dig med mig?’. Og jeg sagde bare: ‘Selvfølgelig vil jeg det’,” forklarede hun om frieriet.

LÆS OGSÅ: Sagen mod Kevin Spacey vokser: Er blevet anklaget for nye overgreb

Desuden afslørede hun også, at Billy Ray Cyrus gennemførte sit frieri uden at gå på knæ og uden at have en ring klar.